Grillet indrefilet av svin
Grillet indrefilet, fantastisk smakfullt, mørt og saftig. Her gjelder det å ta tiden til hjelp med omsorgsfull marinering, være vaktsom ved grillen, og lage tilbehør som matcher – både i farge og smak.
Ingredienser: (8-10 personer)
2-3 store svinefileter
rødvin
olivenolje
sitron
urter (f.eks salvie, rosmarin, basilikum, timian)
sennep
poteter
salt
pepper
smør
løk
tomater
paprika
Inges grillede indrefilet av svin er marinert i rødvin, olje, sitron, urter og sennep. Bland marinaden i en skål som rommer alt kjøttet. Marinaden behøver ikke dekke kjøttet, det holder at det kommer ca halveis opp. Vend det heller innimellom og la det stå i kjøleskap natten over.
Lag Hasselbakte poteter. Snitt potetene (ikke helt ned!). Sett dem i en ildfast form – og pensle dem med smør, ha på salt og pepper. Sett dem inn i ovnen på 220 grader i 55 minutter. Pensle dem underveis med smør
Lag enkle, smakfulle og fargerike grillspyd (f.eks løk, tomater, paprika).
Bildet: Ferdig grillede grønnsaker i kø
La det marinerte kjøttet bli gjennomstekt og få fin farge.
Skjær det opp i fine stykker, og voilà … you’re the hero of the day.
Stikkord:
Basilikum, Hasselbakte poteter., løk, Olivenolje, Paprika, Pepper, poteter, rosmarin, rødvin, salt, salvie, sennep, sitron, Smør, svinefileter, timian, tomater, urter
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar