Grillede oregano- og parmesantomater

Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.

Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.

Sommer er herlig, og disse kan du tilberede på en helt enkel flerbruksgrill.

Ingredienser (tilbehør til 4)

4 tomater
120ml raspet Parmesan
2ts finhakket fersk oregano
Smak til med salt og nykvernet pepper
8ts olivenolje

Fremgangsmåte

Del tomatene i to.

Legg de på en stekerist dekket av bakepapir, med den «åpne» siden opp.

Strø over Parmesan, oregano, salt og pepper. Deretter drypper du litt olivenolje over tomatene.

Disse kan du ha i ovnen på 225 grader i cirka 15 minutter, eller som vi gjøre det, på grillen.


Stikkord:
, , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar