Gresskar-suppe
Nå når det nærmer seg Halloween, er det bare å lage gresskar-suppe som det står etter – da blir det kanskje Jack-o’-lantern -masker til barna også….?
Ingredienser:
1/2 – 1 gresskar, kjerner og tråder i midten tas ut, skallet tas av, og kjøttet deles i terninger
1 løk, hakkes
2-3 hvitløkfedd, knuses
2 buljongterninger
1/2 – 1 ts meriam
Vann
Salt
Pepper
Fres løk og hvitløk i olje mpå medium varme, tilsett deretter gresskarterningene, og la de steke med i ca 5 minutter.
Tilsett vann til det akkurat dekker gresskarbitene. Kok opp og tilsett buljongterninger og meriam. La det hele koke til det er mørt, ca 20 minutter.
Purer suppen med en stavmikser. La det være noen hele biter igjen.
Kok opp og smak til med salt og pepper.
God Halloween!
Stikkord:
buljongterninger, gresskar, hvitløkfedd, løk, meriam, Pepper, salt, Vann
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar