Green Curry Chicken
Superkokkens egen variant av Thai Green Curry Chicken med brokkoli. Her er det mange variasjonsmuligheter og ønsker du å stikke innom Thai-butikken kan du supplere med flere grønnsaker.
Ingredienser for 4:
2-3 kyllingbryst, skjært i ca 2 cm store biter
olje
1-2 ss green curry paste
1 boks kokosmelk
1 brokkolli, delt i små buketter
1 liten squash, skjært i staver på 2 x 0,5 cm
10 små eller 4-5 store tailandske auberginer – valgfritt
1 stang lemon grass – valgfritt
3-4 stk lime blader – valgfritt
1 håndfull korianderblader
1-2 ss fiskesaus
Fremgangsmåte:
Varm opp oljen på medium høy temperatur i en wokpanne. Tilsett currypaste og la det frese i oljen i et par minutter. Husk, dess lengre du lar den frese i olje, dess sterkere blir retten.
Tilsett deretter kokosmelken og gi det et oppkok. Tilsett deretter kyllingen og la det koke i ca 5 minutter. Så har du i grønnsaker og lar det koke i 15-20 minutter. Tilsett korianderblad mot slutten av koketiden. Fiskesausen går inn helt til slutt.
Serveres med ris.
Stikkord:
aubergine, brokkolli, curry paste, fiskesaus, green curry paste, kokosmelk, koriander, kylling, kyllingbryst, lemon grass, lime blader, lime leaves, ris, sitrongress, squash, zucchini
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar