Gratinert Chevre med salat
Enkel og smaksrik varm fransk forrett som aldri går av moten. Her i Sissels versjon…..
Ingredienser:
Chevre – skjært i skiver
Brød – skjært i skiver
Frisésalat, romano, rucola eller ligende
Olje
Presset sitron
Salt
Pepper
Akasiehonning
Fremgangsmåte:
Legg skiver av Chevre på skiver av brød.
Sett i ovn på 220 grader til osten begynner å smelte.
Bland salaten med olje, sitron, salt og pepper og fordel på tallerkener.
Ta brød- og osteskivene ut av ovnen og legg dem over salaten.
Stryk eventuelt litt honning over osten.
Stikkord:
akasiehonning, brød, chevre, frisésalat, olje, Pepper, romanosalat, rucola, salt, sitron
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar