Fritt etter Inger Annes tunfisksalat
Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
Ingredienser:
2 boks tunfisk (i vann eller olje)
2 selleristenger
1 liten rødløk
salt og pepper
4-5 ss majones eller kesam
1 ss olivenolje
Glad i sterk smak? Tilsett litt chilli.
Fremgangsmåte:
Finhakk selleri og løk, bland det med tunfisk og krydder. Tilsett majones og olivenolje. Sjekk om du trenger litt mer majones for å få den saftig og god.
Nytes som den er, med en grønn salat, et kokt egg – eller som pålegg til et godt brød.
Stikkord:
chilli, majones, Olivenolje, Pepper, rødløk, salt, selleri, tunfisk
Del med andre:
1 kommentar
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar