Frisk asparges og parmesanost i serrano

Asparges og parmesanost i serrano er en delikat liten rett som passer både som forrett og som en smårett hvis du en kveld skulle få lyst på noe godt.

Den kan gjerne serveres med godt brød og passer også som en tapasrett.

Ingredienser

8 skiver serranoskinke eller annen spekeskinke
8 stk grønn frisk asparges
150g parmesan skåret i 8 staver

Fremgangsmåte

Først renser du aspargesen og kutter av rotenden.

Skrell den nedre delen av aspargesen og ha den i kokende vann i ca 4 minutter. Koketiden varierer i forhold til hvor tykk aspargesen er.

Når den har kokt lenge nok, skyller du aspargesen i kaldt vann slik at kokeprosessen stopper. Deretter tørker du dem.

Legg en asparges og parmesanost inn i spekeskinke og rull rundt.

Nyt!


Stikkord:
, , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar