Fiskefilet med squash
Fisk er god hverdagsmat fordi det er så raskt å lage og det er lett mat å spise. Superkokken påstår at fisk er bra for kroppen og toppen. Mulig det, men så lenge det smaker fortreffelig, er jeg fornøyd. I denne oppskriften kan du variere fiskeslag alt etter hva du liker best. Kunne du tenke deg å prøve ovnsstekt uerfilet?
Ingredisensene du trenger er:
Uerfilet med skinn
1-2 squash
Salt og pepper (grovkornet eller hvit)
Smør
Sitron
Smør en ildfast form med olje, legg fisken med skinnsiden ned. Del squashen i tynne skiver og legg den i formen sammen med fisken. Krydre og ha gjerne på noen små klatter med smør.
Stekes på 180 grader til fisken er ferdig – det vil si at du ser at den er passe tørr i kjøttet.
Server med eller uten poteter. Det smaker godt med litt sitron og noen dråper olivenolje over det hele. Har du en skvett vin, blir det et damemåltid!
Stikkord:
fiskefilet, Pepper, salt, sitron, Smør, squash, uer
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar