Fiskefilet med squash

Fisk er god hverdagsmat fordi det er så raskt å lage og det er lett mat å spise. Superkokken påstår at fisk er bra for kroppen og toppen. Mulig det, men så lenge det smaker fortreffelig, er jeg fornøyd. I denne oppskriften kan du variere fiskeslag alt etter hva du liker best.  Kunne du tenke deg å prøve ovnsstekt uerfilet?

Ingredisensene du trenger er:
Uerfilet med skinn
1-2 squash
Salt og pepper (grovkornet eller hvit)
Smør
Sitron

Smør en ildfast form med olje, legg fisken med skinnsiden ned. Del squashen i tynne skiver og legg den i formen sammen med fisken. Krydre og ha gjerne på noen små klatter med smør.

Stekes på 180 grader til fisken er ferdig – det vil si at du ser at den er passe tørr i kjøttet.

Server med eller uten poteter. Det smaker godt med litt sitron og noen dråper olivenolje over det hele. Har du en skvett vin, blir det et damemåltid!


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar