Ferske hjemmelagde pølser m/fennikel og chili

Genuine italienske pølser med en aning pikant smak og litt sødme av fennikelfrø. Uovertruffen på grillen!

Ingredienser:

Pølser fra Sicilia (salsicce siciliane) 2 kg:
2 kg svinekjøtt (20-30% fett)
2 ts salt
2 ts pepper
2 ss knust tørket chili
1 presset hvitløkfedd trukket i et glass rødvin

Pølsene på bildet er laget med fåretarm. Du må gjerne også bruke svinetarm som er litt større, og følgelig får du tykkere pølser.
Fåretarm (som bl.a. brukes til wienerpølser) er gansk tynn. Men den er utrolig «mør». Når du steker pølser laget med fåretarm er det nesten som tarmen smelter inn i pølsene.

Én viktig ting å huske når du skal lage pølser er at utstyr og kjøtt må være kaldt.
Fremgangsmåte for å lage egne pølser kan du lese her.

 


Stikkord:
, , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar