Evens fiskeburger
Even har levd alle sine år ved havet – han KAN fisk. I hans fiskeburgere er det ikke mye mel og skit. Her en spennende 2-fisk-variant
Ingredienser:
1 torskefilet, skjært i biter
1 laksefilet, skjært i biter
1/2 purreløk, hakket
1/2 løk, hakket
1 egg
1 presset hvitløk
Salt
Pepper
Bruk omtrent like mye torsk som laks.
Bland alle ingrediensene sammen, og kjør det hele gjennom kjøttkverna.
Bland farsen, og lag pene fiskekaker. Bruk litt vann på hendene så det ikke fester seg.
Stek kakene i smør og olje til de er pent brune.
Dett var dett!
Stikkord:
Egg, Hvitløk, laksefilet, løk, Pepper, purreløk, salt, torskefilet
Del med andre:
2 kommentarer
Kan det brukes andre fiskeslag en de som er nevnt her, i denne fiskburgeren?
Hei Klaus. Ja, fine fiskeslag å bruke er også sei og kolje. Steinbit setter også en fin smak synes jeg.
Med hilsen
Superkokken
Legg til en kommentar