Crostini med grillet paprika og brie
Server grillet paprika og brie på crostini, og du har en perfekt tapas.
Ingrediensene til denne retten har du kanskje allerede liggende, så da er det bare til å sette i gang hvis du er lysten på noe digg.
Ingredienser (til 8 stk)
8 baguetteskiver
1 grillet paprika
8 skiver brie ost
Salt
Oregano
1 fedd hvitløk, finhakket
Olivenolje
Fremgangsmåte
Crostini lager du slik:
Skjær en bagette i tynne skiver. Deretter pensler du skivene med litt olje og legger dem under grillelementet i stekeovnen på 225 grader. Snu dem etter en stund, slik at de blir gylne på begge sider.
Steketiden for crostini vil variere fra ovn til ovn, men følg med slik at de ikke blir brent.
Deretter gjør du følgende:
Legg paprikaen under grillen i stekeovnen og grill til skinnet er brent, slik at du enkelt kan skrelle det av. Legg den brente paprikaen i kaldt vann og dra deretter av skinnet.
Plasser en skive brie på hver crostini.
Skjær paprikaen i strimler og del jevnt mellom hver crostini, alt etter hvor mye du ønsker.
Den finhakkede hvitløken fordeles jevnt på hver crostini. Ta deretter en liten klype salt og oregano på toppen.
Til slutt drypper du litt olivenolje på hver crostini.
Dette blir garantert en favoritt!
Stikkord:
baguette, brie, crostini, grillet paprika, Hvitløk, Olivenolje, oregano, Paprika, salt, tapas, tapasrett
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar