Crostini med Camembert, Valnøtter og Akasiehonning
Denne retten lages enkelt og smaker helt fantastisk. Kombinasjonen mellom Camembert, valnøtter og akasiehonning, må prøves!
Ingredienser (til 8 stk)
8 baguetteskiver
8 skiver Camembert
Valnøtter
Akasiehonning
Olivenolje
Fremgangsmåte
Crostini lager du slik:
Skjær en bagette i tynne skiver. Deretter pensler du skivene med litt olje og legger dem under grillelementet i stekeovnen på 225 grader. Snu dem etter en stund, slik at de blir gylne på begge sider.
Steketiden for crostini vil variere fra ovn til ovn, men følg med slik at de ikke blir brent.
Deretter gjør du følgende:
Plasser en skive Camembert på hver crostini.
Hakk opp litt valnøtter og strø dette over osten.
Til slutt tar du en «sirkel» med litt akasiehonning over hver crostini.
Nyt!
Stikkord:
akasiehonning, baguette, camembert, crostini, Olivenolje, tapas, valnøtter
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar