Bulgursalat med bacon og egg

Bulgur er en deilig ingrediens i salat – den gir en ekstra piff. Her får du oppskriften på en salat som er et rikelig måltid i seg selv, ikke bare som tilbehør til andre retter.

Husk at du kan lage litt ekstra og ha til matpakke neste dag!

Ingredienser:
1dl ukokt/tørket bulgur
1 salathode
1 løk
1-2 gulrøtter
3 tomater
2-300 g bacon
2-3 egg
salt og pepper
oregano
olivenolje og eddik

Fremgangsmåte:
Kok bulgur – oppskriften finner du på pakken. Stek bacon. Kok egg. La bulgur, bacon og egg bli godt avkjølt før du putter dem i salaten.

Kutt opp salat, gulrot, tomat og løken skjærer du i fine skiver. Bland alt sammen inkludert avkjølt bulgur og bacon. Bland også inn krydder, olje og eddik. Til slutt pynter du med egg på toppen.

Alle grønnsaker kan erstattes med andre grønnsaker du liker bedre, bruk fantasien og smaksløkene.

Server og nyt!


Stikkord:
, , , , , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar