Bruschetta med sopp
Grillet brød med olivenolje og stekt sopp – som kveldssnack eller forrett
Ingredienser:
Focaccia, skjært i passelige skiver
Olivenolje
1 løk, finhakket
2 hvitløkfedd, finhakket
6oo g fersk sopp
4 ss bladpersille
Varm opp olivenolje i en kasserolle, tilsett løk og la den surre til den er gylden.
Tilsett hvitløk og la den surre med i et minut.
Legg i soppen. Ikke legg for mye i om gangen, ellers blir den kokt. Stek heller i flere omganger.
Bland i persillen til slutt.
Legg brødskivene under grillen i ovnen inntil de er lett grillede og har fått farge.
Fordel soppen over skivene, strø over litt persille og hell litt olivenolje på. Server
Stikkord:
bladpersille, fersk sopp, focaccia, hvitløkfedd, løk, Olivenolje
Del med andre:
1 kommentar
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar