Bruschetta med sopp

Grillet brød med olivenolje og stekt sopp – som kveldssnack eller forrett

Ingredienser:

Focaccia, skjært i passelige skiver
Olivenolje
1 løk, finhakket
2 hvitløkfedd, finhakket
6oo g fersk sopp
4 ss bladpersille

Varm opp olivenolje i en kasserolle, tilsett løk og la den surre til den er gylden.
Tilsett hvitløk og la den surre med i et minut.
Legg i soppen. Ikke legg for mye i om gangen, ellers blir den kokt. Stek heller i flere omganger.

Bland i persillen til slutt.

Legg brødskivene under grillen i ovnen inntil de er lett grillede og har fått farge.

Fordel soppen over skivene, strø over litt persille og hell litt olivenolje på. Server


Stikkord:
, , , , ,


Del med andre:

1 kommentar

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar