Bruschetta m/ansjos og parmesan
Bruschetta kan lages på mange måter. Her er en variant med ansjos og parmesan som settes i ovnen. Enkel som forrett, fingermat, småsnacks, picnic kanskje. Smaksbombe.
Ingredienser:
Skiver av brød, baguette e.l
12-15 anjosfileter
2 hvitløkfedd
smør
Smelt smøret i en kasserolle på middels varme. Tilsett hvitløk og la den bli gylden.
Tilsett ansjosfiletene og la dem løse seg opp, og bland dem godt med hvitløken.
Etter at det har kjølt seg, smører du ansjosmassen over brødskivene og strør parmesan over.
Sett skivene inn i ovnen til osten begynner å smelte. Ta dem ut og server.
Stikkord:
anjosfileter, baguette, brød, Hvitløk, Smør
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar