Broccoli med ost
Dampet broccoli sautert i smør, deretter rørt ut med ost – perfekt til stekte kjøttretter.
Ingredienser:
1 broccoli. Skjæres i små buketter. Stammen skrelles, og skjæres i biter.
60 g smør
Salt
60 g Pecorino, eller Parmesan
Dampkok broccolien i 6-10 minutter i saltet vann. Hell vannet ut og sett til side. Frem til dette kan den gjøres ferdig på forhånd.
Varm opp smøret i en kasserolle. Når smøret bruser has broccolien i, og sauteres i et par tre minutter på medium varme mens du rører om noen ganger.
Ta kasserollen av varmen og tilsett osten. Rør om et par ganger og server.
Denne retten passer ypperlig sammen med stekte og grillede kjøttretter. Også godt alternativ til f.eks Scaloppine, og stekte lammekoteletter i øl.
Stikkord:
broccoli, Parmesan, Pecorino, salt, Smør
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar