Bakt rødbet-salat
Bakte rødbeter smaker godt til det meste. Vi bruker den gjerne til fisk som spekesild, matjesild, på smørbrød og til ulike forretter.
Ingredienser:
3-4 rødbeter
1 liten boks tunfisk i olje
2-3 stk ansjos
2-3 ss kapers
1 ss finhakket persille
olivenolje
pepper
Fremgangsmåte:
Bak rødbetene til de er myke. Litt avhengig av størrelse, men det tar fort en times tid i ovn på 180 grader. Når rødbetene er ferdig, skreller du dem. Deretter moser og blander du rødbeter, tunfisk, ansjos, kapers og persille. Ha i olje etter smak. Smak til med pepper til slutt.
Stikkord:
ansjos, kapers, olje, Pepper, persille, rødbeter, tunfisk
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar