Bakt rødbet-salat

rødbeter2

Bakte rødbeter smaker godt til det meste. Vi bruker den gjerne til fisk som spekesild, matjesild, på smørbrød og til ulike forretter.

Ingredienser:
3-4 rødbeter
1 liten boks tunfisk i olje
2-3 stk ansjos
2-3 ss kapers
1 ss finhakket persille
olivenolje
pepper

Fremgangsmåte:
Bak rødbetene til de er myke. Litt avhengig av størrelse, men det tar fort en times tid i ovn på 180 grader. Når rødbetene er ferdig, skreller du dem. Deretter moser og blander du rødbeter, tunfisk, ansjos, kapers og persille. Ha i olje etter smak. Smak til med pepper til slutt.

 

 


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar