Asiatiske kjøttboller
Superkokken tar engang iblant turen til Asia, i alle fall i matveien…. Asiatiske kjøttboller lages tradisjonelt sett av kyllingkjøtt og er lette og delikate. De smaker like godt kalde – servert som pålegg eller i salat. Hvorfor ikke putte en håndfull av dem i matboksen som en overraskelse til din kjære?
50 stk:
½ kg kjøttdeig av kylling
4 fedd hvitløk
1 løk
1 ss sitrongress
3 ss fiske- eller østerssaus
Finhakk hvitløk, løk og sitrongress og bland det godt sammen med kyllingkjøttdeigen. Lag små kjøttboller og stek disse i varm olje.
La fettet renne av på papir og server kjøttbollene sammen med ris eller en frisk salat.
Stikkord:
fiskesaus, Hvitløk, kjøttdeig, løk, sitrongress, østerssaus
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar