Asiatisk suppe med kyllingboller

Asiatisk suppe med kyllingboller

Supper smaker best alltid ifølge Balle Klorin. Her er en oppskrift på grønnsakssuppe med deilige kyllingboller.

Ingredienser:

2,5 l vann og buljong
1 gulrot
1 løk
litt kålrot
½ paprika – gjerne en rød eller oransje
litt soyasaus
litt fiskesaus
pasta – kan sløyfes
persille – kan også sløyfes

4-500 gr kjøttdeig – jeg foretrekker den av kylling
1 egg
2 fedd hvitløk
1 ts koriander
1 ts gurkemeie
2-3 cm ingefær
1 ts salt

Fremgangsmåte:

Kutt opp grønnsakene i passe biter og la dem få et lite oppkok i buljongvannet. Mens suppen trekker lager du kyllingbollene; bland kjøttdeig av kylling med krydderiet og lag små boller. La kjøttbollene få trekke med i suppen ca 10-12 minutter.

Pyntes med litt persille før servering. Alternativt kan du tilsette litt pasta i suppen noen minutter før den er ferdig.


Stikkord:
, , , , , , , , , , , , ,


Del med andre:

2 kommentarer

1 Mariann Torsvik { 06.03.14, Kl: 14:16 }

Denen oppskriften så veldig god ut! Et lite spørsmål fra en uvitende: Skal ikke kjøttbollene stekes før de legges opp i suppen?

2 Superkokken { 08.04.14, Kl: 20:21 }

Hei. Nei, vi koker bare kjøttbollene i suppen.

Legg til en kommentar