Årets andre Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Line Strandli (kommentar 49)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
Line har vunnet Valrhona-sjokolade, til en verdi av 179,- !
Premien er levert av GourmetPikene:
Denne pakken med Valrhona-sjokolade er levert av nettbutikken GourmetPikene.
GourmetPikene er en nettbutikk som tilbyr unike gourmetvarer fra anerkjente lokale og internasjonale leverandører. Deres sortiment inneholder varer som har «det lille ekstra» som man ikke finner i dagligvarebutikker.
Stikkord:
jul, julekonkurranse, konkurranse
Del med andre:
82 kommentarer
Pinnekjøtt selvfølgelig 😉
Her spises det svineribbe på julaften
Ribbe og pinnekjøtt
Alltid kalkun på julaften:-)
Pinnekjøtt, svineribbe, sø av begge ribbene, tre forskjellige mårpølser, surkål, rødkål, kålrabistappe, poteter og en aldri så liten frisk oste-panna cotta til dessert 😀
hjemmelaget «pate»som serveres med toastetbrødskiver og litt smør , «rullekalvestek» (med ost og bancetta) og poteter, panettone og sveitsiske hjemmelaget julekaker, kaffe og grappa.
Ribbe
vi er blitt såpass mange at det ikke er lett å tilfredstille allle:) Derfor har vi ribbe og pinnekjøtt på julafte,. Da blir alles tradisjoner ivaretatt:)
Pinnekjøtt med tilbehør, og riskrem til dessert
Pinnekjøt og multekrem sjølvsagt!
pinnekjøtt med potet og kålerotstuing
Ribbe
Ribbe og medisterpølser
Hei.
På julaften er det en tradisjon at vi spiser pinnekjøtt. Grunnen er at vi spiser lutefisk på lille julaften, kalkun på 1. juledag og ribbe på 2. juledag.
Kjempeflott adventskalender
Varm klem fra Andrea.
Pinnekjøtt og svineribbe med tilbehør
Ribbe
Ribbe og multekrem!
Rundt klokka fem…
Så hviler vi litt,
så kommer pakkene frem!
(Valrhona-sjokolade i en av dem,?!)
Julehilsen
Tony Boday
Ribbe!
Jeg skulle veldig gjerne hatt juletorsk, eller lutefisk. Men jeg er den eneste som ønsker og liker det, så det blir ribbe, surkål og poteter. Og frukt til te/kaffen.
Ribbe med tilbehør, og riskrem til dessert
PINNEKJØTT:))))) med tilbehør som poteter,surkål og ribbefett.
Vi spiser pinnekjøtt og ribbe med tilbehør!
svineribbe, finsk kålrabi låda,finsk potets låda, surkål og ribbefett:)
Vi spiser pinnekjøtt på julaften, og riskrem til dessert.
Vi pleier å bytte på litt.
Har hatt kalkun, ribbe og pinnekjøtt.
I år skal vi bort og skal ha pinnekjøtt
Pinnekjøtt og ribbe
I år blir det pinnekjøtt .Veldig godt det, en vi pleier å ha ribbe. Det er ribbe jeg forbinder med julaften. Skikkelig vinterblotmat!!!!
Vi spiser alltid ribbe, så klart!
Grandiosa! Nei, da;) Det må bli pinnekjøtt med potet og kålrabi.
Elg eller reinsstek med potet og jordskokkform, rosenkål, gulerøtter og rødløk relish.
Ribbe med tilbehør! Det er den dagen vi tester akevittene. Må jo finne ut hvem som er best til årets ribbe!
Pinnekjøtt med hjemmelaget kålrabistappe. Riskrem til dessert
Medisterkaker. :))
zuperman_93(ætt)hotmail.com
Ribbe, medisterkaker og medisterpølser
Det er alltid ribbe
På juleaften spiser jeg moderat som resten av året!
ribbe, kalkunstek, medisterkaker, sosis pølser(engle tisser)
Dansk flæskesteg:-)
Banan
Her blir det ribbe, sossiser, poteter og bestemor sin brunsaus.
Også mamma sin riskrem til dessert. Åh, som jeg gleder meg til jul!
Burritos
And med russiske erter.
Her er det ribbe
Det blir ikke jul uten pinnekjøtt 😀
Lasagne med valnøtter og spinat
Ribbe,sosisser, medisterkaker, poteter, surkål, rosenkål og verdens beste saus. Riskrem og bringebærsaus til dessert
I år skal vi prøve oss på dansk juleand fyllt med løk svivker og pære med karamelliserte poteter og waldorfsalat med pære
Ribbe, medisterkaker og surkål
Vi spiser ribbe, medisterpølser og rødkål
Ribbe,stek og medisterkaker,riskrem til dessert.
Jeg spiser aller helst kalkun jeg ettersom jeg dessverre ikke tåler svinekjøtt.
Helstekt kalkun med Waldorf-salat, rosenkål og stuffing!
Ribbe og medisterkaker:)
Her går det i ribbe og medisterkaker!
Nammm!
Pinnekjøtt:)
Å jeg gleder eg vilt til det i år
Ribbe, julepølse, bestemors medisterkaker og dessert! Sikkert noe jeg har glemt, men.. Vi har funnet sukkerfri sjokoladepudding til meg i og med at jeg ikke tåler sukker og jeg er i lykkerus! Det blir dessert på meg også, hurra 😀
Det blir ikke jul uten pinnekjøtt , potet og kålrotstuing. Med riskrem og jordbærsaus til dessert. mmm..
Vi spiser lutefisk med pinnekjøtt til!
serveres pinnekjøtt….men jeg har aldri vært glad i julemat, så jeg spiser som regel en biff, MED pinnekjøtt tilbehør 😉
Ribbe, medisterkaker og sossiser. Poteter grønnsaker og surkål roenkål og is 😉
ribby & valrhona-sjokolade!
Hei, kalkun er favoritten
Ribbe , stek og medisterkaker. Riskrem til dessert.
Taco!
Pinnekjøtt, potet og kålrotstappe. Og sviskemos til dessert!
pinneribbe,surkål,rødkål,kålerabistappe og sosisser
Pinnekjøtt med poteter og kålrotstappe!
I år skal jeg ha en dyrevennlig julemiddag (uten kjøtt og fisk), så det er ikke helt bestemt hva «menyen» blir enda.
Annenhvert år spiser jeg ribbe eller kalkun
Denne julaften er det ribbe, noe som vil bli kjempegodt!
Pinnekjøtt med kålrabistappe og mandelpoteter. Nam. Jordbær med sukker og fløte til dessert.
Ribbe <3
Pinnekjøtt!
Jeg er vegetarianer, så jeg lager noe vegetarisk, men det varierer fra år til år.
Jeg spiser samme tilbehør som familien, men erstatter kjøttet med noe godt og hjemmelaget. Hva det blir i år, vet jeg ikke enda. 
Pinnekjøtt, kålrabistappe og potet. Øl og akevitt. Rørte jordbær og sjokoladekake og julekaffe.
Ribbe, medisterkaker, julepøse og karamellpoteter
det varierer fra år til år, ifjor spiste vi rype og fasan, men iår blir det nok pinnekjøtt!
Svinestek og medisterkaker!
Pinnekjøtt og grandiosa 😀
Røkt pinnekjøtt er tingen
Pinnekjøtt så klart.
Jeg blir så utrolig sjalu når jeg leser om all verdens julesnadder over her! Jeg kan nemmelig ikke spise noe av det
i mitt første svangerskap for 4 år siden så utviklet jeg svangerskapsforgiftning som enda er i kroppen min å angriper blod, galle, blindtarm og milt. Så dette er min femte jul med ris, linser og soyasaus
trist når andre rundt meg feirer jul med ribbe, pølser, medisterkaker osv.. hadde satt stor pris på en oppmuntring i jula 
Vi spiser deilig ribbe, den eneste gangen i året, for da blir det så spesielt.
Legg til en kommentar