Årets andre Julekonkurranse! – Avsluttet

Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Line Strandli (kommentar 49)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!


Line har vunnet Valrhona-sjokolade, til en verdi av 179,- !

Premien er levert av GourmetPikene:

Denne pakken med Valrhona-sjokolade er levert av nettbutikken GourmetPikene.

GourmetPikene er en nettbutikk som tilbyr unike gourmetvarer fra anerkjente lokale og internasjonale leverandører. Deres sortiment inneholder varer som har «det lille ekstra» som man ikke finner i dagligvarebutikker.


Stikkord:
, ,


Del med andre:

82 kommentarer

1 Anne { 05.12.12, Kl: 23:34 }

Pinnekjøtt selvfølgelig 😉

2 Ellen sverstad { 05.12.12, Kl: 23:39 }

Her spises det svineribbe på julaften

3 Tina T { 06.12.12, Kl: 02:07 }

Ribbe og pinnekjøtt

4 Elisabeth { 06.12.12, Kl: 08:14 }

Alltid kalkun på julaften:-)

5 Stine { 06.12.12, Kl: 09:57 }

Pinnekjøtt, svineribbe, sø av begge ribbene, tre forskjellige mårpølser, surkål, rødkål, kålrabistappe, poteter og en aldri så liten frisk oste-panna cotta til dessert 😀

6 Simona { 06.12.12, Kl: 10:04 }

hjemmelaget «pate»som serveres med toastetbrødskiver og litt smør , «rullekalvestek» (med ost og bancetta) og poteter, panettone og sveitsiske hjemmelaget julekaker, kaffe og grappa.

7 Runar Hellum { 06.12.12, Kl: 10:24 }

Ribbe

8 kjerstin { 06.12.12, Kl: 10:33 }

vi er blitt såpass mange at det ikke er lett å tilfredstille allle:) Derfor har vi ribbe og pinnekjøtt på julafte,. Da blir alles tradisjoner ivaretatt:)

9 Sølvi { 06.12.12, Kl: 10:41 }

Pinnekjøtt med tilbehør, og riskrem til dessert

10 Arne Kandal { 06.12.12, Kl: 11:11 }

Pinnekjøt og multekrem sjølvsagt!

11 monica k { 06.12.12, Kl: 11:25 }

pinnekjøtt med potet og kålerotstuing

12 Joakim Tangnes { 06.12.12, Kl: 11:34 }

Ribbe

13 Victoria { 06.12.12, Kl: 11:40 }

Ribbe og medisterpølser

14 Andrea { 06.12.12, Kl: 11:51 }

Hei.
På julaften er det en tradisjon at vi spiser pinnekjøtt. Grunnen er at vi spiser lutefisk på lille julaften, kalkun på 1. juledag og ribbe på 2. juledag.

Kjempeflott adventskalender
Varm klem fra Andrea.

15 Judith { 06.12.12, Kl: 12:01 }

Pinnekjøtt og svineribbe med tilbehør

16 Ida Johanne { 06.12.12, Kl: 12:08 }

Ribbe

17 Tony Boday { 06.12.12, Kl: 12:17 }

Ribbe og multekrem!
Rundt klokka fem…
Så hviler vi litt,
så kommer pakkene frem!
(Valrhona-sjokolade i en av dem,?!)

Julehilsen
Tony Boday

18 Brit { 06.12.12, Kl: 12:27 }

Ribbe!

19 Kjersti { 06.12.12, Kl: 13:28 }

Jeg skulle veldig gjerne hatt juletorsk, eller lutefisk. Men jeg er den eneste som ønsker og liker det, så det blir ribbe, surkål og poteter. Og frukt til te/kaffen.

20 Gro Kåsmoli { 06.12.12, Kl: 14:01 }

Ribbe med tilbehør, og riskrem til dessert :)

21 Liv { 06.12.12, Kl: 14:11 }

PINNEKJØTT:))))) med tilbehør som poteter,surkål og ribbefett.

22 Torfinn { 06.12.12, Kl: 14:28 }

Vi spiser pinnekjøtt og ribbe med tilbehør!

23 Elini:) { 06.12.12, Kl: 14:36 }

svineribbe, finsk kålrabi låda,finsk potets låda, surkål og ribbefett:)

24 Linn { 06.12.12, Kl: 14:41 }

Vi spiser pinnekjøtt på julaften, og riskrem til dessert.

25 Tomas { 06.12.12, Kl: 14:46 }

Vi pleier å bytte på litt.
Har hatt kalkun, ribbe og pinnekjøtt.
I år skal vi bort og skal ha pinnekjøtt

26 Kristoffer { 06.12.12, Kl: 14:47 }

Pinnekjøtt og ribbe

27 Anne Brataas { 06.12.12, Kl: 15:23 }

I år blir det pinnekjøtt .Veldig godt det, en vi pleier å ha ribbe. Det er ribbe jeg forbinder med julaften. Skikkelig vinterblotmat!!!!

28 Caroline { 06.12.12, Kl: 15:48 }

Vi spiser alltid ribbe, så klart! :)

29 M { 06.12.12, Kl: 15:53 }

Grandiosa! Nei, da;) Det må bli pinnekjøtt med potet og kålrabi.

30 Randi { 06.12.12, Kl: 15:57 }

Elg eller reinsstek med potet og jordskokkform, rosenkål, gulerøtter og rødløk relish.

31 Unni { 06.12.12, Kl: 16:15 }

Ribbe med tilbehør! Det er den dagen vi tester akevittene. Må jo finne ut hvem som er best til årets ribbe!

32 Aslaug { 06.12.12, Kl: 16:22 }

Pinnekjøtt med hjemmelaget kålrabistappe. Riskrem til dessert

33 Simon Aleksander Berger { 06.12.12, Kl: 16:58 }

Medisterkaker. :))
zuperman_93(ætt)hotmail.com

34 Hege Anita { 06.12.12, Kl: 17:04 }

Ribbe, medisterkaker og medisterpølser

35 Wendy { 06.12.12, Kl: 17:53 }

Det er alltid ribbe :)

36 Trine D. { 06.12.12, Kl: 18:41 }

På juleaften spiser jeg moderat som resten av året!

37 aleksander { 06.12.12, Kl: 19:06 }

ribbe, kalkunstek, medisterkaker, sosis pølser(engle tisser)

38 marlene bakken { 06.12.12, Kl: 19:09 }

Dansk flæskesteg:-)

39 Guri Marie Kristoffersen { 06.12.12, Kl: 19:10 }

Banan

40 Pia { 06.12.12, Kl: 19:20 }

Her blir det ribbe, sossiser, poteter og bestemor sin brunsaus. :) Også mamma sin riskrem til dessert. Åh, som jeg gleder meg til jul!

41 Risso { 06.12.12, Kl: 19:48 }

Burritos

42 Mona Fosheim Øwre { 06.12.12, Kl: 19:55 }

And med russiske erter.

43 kristine { 06.12.12, Kl: 20:03 }

Her er det ribbe

44 Helene Larsen { 06.12.12, Kl: 20:10 }

Det blir ikke jul uten pinnekjøtt 😀

45 Therese Sol { 06.12.12, Kl: 20:15 }

Lasagne med valnøtter og spinat

46 Kari- Mette Pederssen { 06.12.12, Kl: 20:21 }

Ribbe,sosisser, medisterkaker, poteter, surkål, rosenkål og verdens beste saus. Riskrem og bringebærsaus til dessert :-)

47 Maria B Karlsen { 06.12.12, Kl: 20:25 }

I år skal vi prøve oss på dansk juleand fyllt med løk svivker og pære med karamelliserte poteter og waldorfsalat med pære

48 Marianne Traran { 06.12.12, Kl: 20:32 }

Ribbe, medisterkaker og surkål

49 Line Strandli { 06.12.12, Kl: 21:21 }

Vi spiser ribbe, medisterpølser og rødkål :-)

50 Lynn Nilsen { 06.12.12, Kl: 21:22 }

Ribbe,stek og medisterkaker,riskrem til dessert.

51 Susanne Grande { 06.12.12, Kl: 21:23 }

Jeg spiser aller helst kalkun jeg ettersom jeg dessverre ikke tåler svinekjøtt. :)

52 Linnea { 06.12.12, Kl: 21:57 }

Helstekt kalkun med Waldorf-salat, rosenkål og stuffing!

53 Marius Grøtan { 06.12.12, Kl: 22:28 }

Ribbe og medisterkaker:)

54 Katrine Karlsen { 06.12.12, Kl: 23:42 }

Her går det i ribbe og medisterkaker! :) Nammm!

55 Monica Karin { 06.12.12, Kl: 23:50 }

Pinnekjøtt:)
Å jeg gleder eg vilt til det i år :)

56 Thea Kristine { 06.12.12, Kl: 23:54 }

Ribbe, julepølse, bestemors medisterkaker og dessert! Sikkert noe jeg har glemt, men.. Vi har funnet sukkerfri sjokoladepudding til meg i og med at jeg ikke tåler sukker og jeg er i lykkerus! Det blir dessert på meg også, hurra 😀

57 Kjell Erik { 07.12.12, Kl: 00:07 }

Det blir ikke jul uten pinnekjøtt , potet og kålrotstuing. Med riskrem og jordbærsaus til dessert. mmm..

58 Hanne Alvilde Olsen { 07.12.12, Kl: 00:47 }

Vi spiser lutefisk med pinnekjøtt til!

59 marianne storvik { 07.12.12, Kl: 02:31 }

serveres pinnekjøtt….men jeg har aldri vært glad i julemat, så jeg spiser som regel en biff, MED pinnekjøtt tilbehør 😉

60 Hanne Antonsen { 07.12.12, Kl: 04:31 }

Ribbe, medisterkaker og sossiser. Poteter grønnsaker og surkål roenkål og is 😉

61 sofia l { 07.12.12, Kl: 07:09 }

ribby & valrhona-sjokolade!

62 Lill { 07.12.12, Kl: 08:15 }

Hei, kalkun er favoritten :)

63 Anette U { 07.12.12, Kl: 09:34 }

Ribbe , stek og medisterkaker. Riskrem til dessert.

64 Irena Dahl { 07.12.12, Kl: 09:50 }

Taco!

65 Margrethe { 07.12.12, Kl: 11:39 }

Pinnekjøtt, potet og kålrotstappe. Og sviskemos til dessert!

66 karina hanestadhaugne { 07.12.12, Kl: 11:42 }

pinneribbe,surkål,rødkål,kålerabistappe og sosisser :-)

67 Beate Myran { 07.12.12, Kl: 13:11 }

Pinnekjøtt med poteter og kålrotstappe!

68 I.H { 07.12.12, Kl: 19:04 }

I år skal jeg ha en dyrevennlig julemiddag (uten kjøtt og fisk), så det er ikke helt bestemt hva «menyen» blir enda. :)

69 Marte { 07.12.12, Kl: 19:42 }

Annenhvert år spiser jeg ribbe eller kalkun :-) Denne julaften er det ribbe, noe som vil bli kjempegodt!

70 Hanne { 07.12.12, Kl: 20:07 }

Pinnekjøtt med kålrabistappe og mandelpoteter. Nam. Jordbær med sukker og fløte til dessert.

71 Tina { 07.12.12, Kl: 20:20 }

Ribbe <3

72 Hanne { 07.12.12, Kl: 20:25 }

Pinnekjøtt! :)

73 Christina { 07.12.12, Kl: 22:02 }

Jeg er vegetarianer, så jeg lager noe vegetarisk, men det varierer fra år til år. :) Jeg spiser samme tilbehør som familien, men erstatter kjøttet med noe godt og hjemmelaget. Hva det blir i år, vet jeg ikke enda. :)

74 Ellen S { 07.12.12, Kl: 22:20 }

Pinnekjøtt, kålrabistappe og potet. Øl og akevitt. Rørte jordbær og sjokoladekake og julekaffe.

75 Lisbet { 07.12.12, Kl: 22:54 }

Ribbe, medisterkaker, julepøse og karamellpoteter

76 Ming Unn { 07.12.12, Kl: 22:57 }

det varierer fra år til år, ifjor spiste vi rype og fasan, men iår blir det nok pinnekjøtt!

77 Julie S. { 07.12.12, Kl: 23:13 }

Svinestek og medisterkaker!

78 Ronny Andersen { 07.12.12, Kl: 23:28 }

Pinnekjøtt og grandiosa 😀

79 Lars Gulbrandsen { 07.12.12, Kl: 23:36 }

Røkt pinnekjøtt er tingen :)

80 Christian Bjorstad { 07.12.12, Kl: 23:45 }

Pinnekjøtt så klart.

81 stine { 09.12.12, Kl: 21:20 }

Jeg blir så utrolig sjalu når jeg leser om all verdens julesnadder over her! Jeg kan nemmelig ikke spise noe av det :( i mitt første svangerskap for 4 år siden så utviklet jeg svangerskapsforgiftning som enda er i kroppen min å angriper blod, galle, blindtarm og milt. Så dette er min femte jul med ris, linser og soyasaus :( trist når andre rundt meg feirer jul med ribbe, pølser, medisterkaker osv.. hadde satt stor pris på en oppmuntring i jula :)

82 Kjærnes { 10.12.12, Kl: 08:49 }

Vi spiser deilig ribbe, den eneste gangen i året, for da blir det så spesielt.

Legg til en kommentar