Antipasti

Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.

Ingredienser til brød med tomat- og chilitapenade:

Brødskiver
ca 150 g tørkede tomater
2-3 chili, fersk eller tørket
hvitløk, 3-4 fedd
salt og pepper
olje

Fremgangsmåte:

Ha tørkede tomater i en liten kasserolle, tilsett litt vann og kok opp. La tomatene bli møre og hell hele blandingen i en kjøkkenmikser sammen med chili, hvitløk og olje. Kjør det til en fin puré. Smak til med salt og pepper.

Rist brødskivene og smør på et tynt lag med tapenade – husk det kan være sterkt, litt avhengig av hvor mye chili du bruker.

Serveres som en liten snack til et glass vin, eller som en liten forrett.


Stikkord:
, , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar