Antipasti
Den beste tomat- og chilitapenaden lager du selv. Enkelt og greit.
Ingredienser til brød med tomat- og chilitapenade:
Brødskiver
ca 150 g tørkede tomater
2-3 chili, fersk eller tørket
hvitløk, 3-4 fedd
salt og pepper
olje
Fremgangsmåte:
Ha tørkede tomater i en liten kasserolle, tilsett litt vann og kok opp. La tomatene bli møre og hell hele blandingen i en kjøkkenmikser sammen med chili, hvitløk og olje. Kjør det til en fin puré. Smak til med salt og pepper.
Rist brødskivene og smør på et tynt lag med tapenade – husk det kan være sterkt, litt avhengig av hvor mye chili du bruker.
Serveres som en liten snack til et glass vin, eller som en liten forrett.
Stikkord:
brødskiver, chili, Hvitløk, olje, Pepper, salt, tørkede tomater
Del med andre:
0 kommentarer
Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?
Legg til en kommentar